Pasi Mustonen

Naisleijonien olympia-avaus oli floppi kirjoittaa toimittaja Sasha Huttunen. Kun Pasi Mustonen otti Naisleijonat komentoonsa 2014 hän siivosi joukkueesta ensitöikseen suurimmat kiusaajat.


Grace Gardenia G777 2 Red Brick Wallpaper Red Brick Wallpaper Faux Brick Wallpaper Brick Wallpaper

Maanantaina mediatilaisuudessa Mustonen ilmoitti ettei Räty ole vahvistanut suostuuko moiseen kohuttuun rooliin.

. Jokaiseen rooliin pitää olla varamies. Naisleijonien päävalmentaja Pasi Mustonen valitsi joukkueeseen ykkösmaalivahdiksi Anni Keisalan kakkosvahdiksi Meeri Räisäsen ja kolmanneksi maalivahdiksi Eveliina Mäkisen. Pasi Mustonen on Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen.

Maailman parhaana maalivahtina pidetty Noora Räty ei ISn tietojen mukaan ole mukana Naisleijonien joukkueessa Pekingin olympialaisissa. Naisten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Pasi Mustonen selitti Noora Rädyn jäämistä olympiajoukkueen ulkopuolelle roolituskysymyksillä. Pasi Mustonen ei olisi silloin Pasi Mustonen periaatteen mies.

- En ole saanut vastausta Mustonen sanoi. Jos Keisala loukkaantuu tai sairastuu kotimaassa oleva Räty halutaan ykkösmaalivahdiksi. Päävalmentaja Pasi Mustonen kuitenkin haluaa Naisleijonat Koreassa olympiapronssille torjuneen Rädyn eriskummalliseen rooliin.

Räty ei sen jälkeen ole vastannut. Keisala osoitti olevansa maailman paras ja. Päävalmentaja Pasi Mustonen kertoi että Rädylle on kuitenkin tarjottu ykkösmaalivahdin roolia mikäli Anni Keisala sairastuu tai loukkaantuu.

Mustonen kertoi myös että ykkösvahti Anni Keisalan loukkaantuessa Räty hälytettäisiin kisapaikalle pelaavaksi maalivahdiksi. MM-kisoissa Anni Keisala vakuutti ykkösvahdin tontilla mutta Rädystä olisi silti iloa. Maalivahtikolmikon muodostavat Anni Keisala Meeri Räisänen ja Eveliina Mäkinen.

Räty vakuutti että hän pystyy pelaamaan ykkösvahdin roolissa. Päävalmentaja Pasi Mustonen kertoi joukkueen julkistuksen jälkeen että Räty suoriutui Tshekki-pelistä erinomaisesti. Päävalmentaja Pasi Mustonen antoi Rädylle erikoisen ykkösmaalivahdin kotiin jäävän varamaalivahdin roolin.

Kun Mustonen nyt Pekingissä valmentaa sopimuskautensa viimeisessä turnauksessa Naisleijonia hänestä itsestään on tullut yksi joukkueen pahimmista kiusaajista kirjoittaa Marko Lempinen. Mustonen antoi ymmärtää ettei Räty sovi kakkosvahdin rooliin. Jos ajatellaan että valmentaja ei omasta tahdostaan yhden pelaajan tähden jää sivuun ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin että pelaaja jää.

Mustonen perusteli päätöstään TV5n lähetyksessä niin että myös Räty on ykkösmaalivahtikunnossa mutta Keisalan näytöt viime elokuun MM-kisoissa olivat. Umpisolmu taustalla äärimmäisen kova Mustonen selitti maalivahtien olympiavalintoja torstaina noin seitsemän minuutin mittaisessa monologissa. Haluamme hänet back-upiksi siihen rooliin.

Näin siitä huolimatta että Räty valittiin aiemmin Suomen joukkueeseen. Mustonen keskusteli Rädyn kanssa viime viikolla. Rädylle nähdään siis käyttöä ainostaan ykkösenä.

Päävalmentaja Pasi Mustonen pudotti Noora Rädyn Suomen joukkueesta. Kakkos- tai kolmosmaalivahtina Rätyä ei kuitenkaan nähdä siitä syystä että niihin rooleihin löytyy sopivampiakin maalivahteja. Pasi Mustonen ajoi Naisleijonat karmeaan tilanteeseen Noora Rädyn varjo leijuu joukkueen yllä.


Julma Olkky Olokyn Ylitys Patikointi Hossan Kansallispuisto Riippusilta Luonto Hiking Finland Tourist Places National Parks Finland


Google Haku Decor Home Decor


Internist Auwerda Gezond Gezondheidstips Gezondheid En Schoonheid


Pin On Finnish


Nukkekodin Tiilikuvio Google Haku Wall Murals Brick Wallpaper Red Brick Wall


Red Brick Textures Brick Texture Texture Textured Walls


Red Brick Textures Brick Texture Texture Textured Walls


Painted Brick In An Extraordinary Color Can Create A Statement Like None Other All Of These Brick Textures Are Fabulous


Pasi Ja Johanna Vainionpera Www Somemore Fi Sports Jersey Jersey Sports


Nukkekodin Tiilikuvio Google Haku Brick Wall Wallpaper Brick Wall Interior Design Advice


Pin By Pasi Mustonen On Pinterest Pinterest


Rustic Bricks Dollhouse Wallpaper 1 12 Digital Download Etsy Brick Doll House Rustic


Pin By Pasi Mustonen On Pinterest Pinterest


Stone Photomural Brick Wall 368 X 254 Cm Aa Design Interior Brick Wall Brick Faux Brick Walls


Google Haku Decor Home Decor


Rustic Bricks Dollhouse Wallpaper 1 12 Digital Download Etsy Brick Wallpaper Rustic


Pin On Northern Ostrobothnia Pohjois Pohjanmaa Norra Osterbotten


Pin By Pasi Mustonen On Pinterest Pinterest


Oulu Oulun Kaupunki Ancient People Oulu Finland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel